Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Raportti: World Series of Warzone Global Finals pidetään Lontoossa

Kilpailukykyinen Call of Duty saattaa vihdoin tehdä paluun Isoon-Britanniaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fanit ovat jo pitkään halunneet nähdä kilpailukykyisen Call of Duty palaavan Isoon-Britanniaan, ja Dexerton uuden raportin perusteella tämä voi hyvinkin olla kortilla. Myönnetään, ei Call of Duty League:n muodossa (vaikka London Royal Ravens on nykyään ainoa ei-amerikkalainen joukkue), vaan pikemminkin World Series of Warzone:lle.

On huomattava, että WSoW:n Global Finals voitaisiin järjestää Lontoossa Isossa-Britanniassa ja että LAN-turnauksessa parhaat Warzone pelaajaa ympäri maailmaa lentävät Isoon-Britanniaan syyskuussa.

Mitä tulee pelaajiin, joista pelaajat kilpailevat, meille kerrotaan, että trios-tapahtumassa on 600 000 dollarin palkintopotti ja että ylimääräiset 100 000 dollaria on tarjolla erityiseen Solo YOLO -tapahtumaan.

Koska Activision ei ole virallisesti vahvistanut tätä raporttia, ei ole mitään keinoa tietää, missä raportoitu tapahtuma voitaisiin järjestää, mutta Copper Box Arena, joka äskettäin isännöi League of Legends' Mid-Season Invitational, näyttää olevan edelläkävijä.

Call of Duty: Warzone 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä