Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Red Bull kilpaili Ison-Britannian ensimmäisestä suuresta Fortnite-tapahtumasta

Turnaus järjestetään kesäkuussa, ja siinä maailman parhaat Fortnite-pelaajat suuntaavat Skotlantiin tavoittelemaan kunniaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Red Bull isännöi Ison-Britannian ensimmäistä suurta Fortnite-tapahtumaa tänä kesänä, kun Red Bull Contested-turnaus järjestetään Skotlannissa kesäkuussa. Nähdessään parhaat Fortnite-pelaajat ympäri maailmaa menossa McEwan Hall:een Edinburghissa, tämä tapahtuma on Fortnite-rakennusturnaus ja kaikki järjestetään yhtenä päivänä: 10. kesäkuuta.

Meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että tapahtumassa on ainutlaatuinen sooloformaatti, joka kattaa kahdeksan kierrosta, mutta sisältää käänteen perinteiseen pistejärjestelmään, koska neljä viimeistä kierrosta ovat kaksinkertaisia tavalliseen pistemäärään verrattuna.

Mitä tulee siihen, kuka on läsnä, meille kerrotaan, että paikalla on useita suuria nimiä kilpailukykyisessä Fortnite-skenessä, mukaan lukien Martin "MrSavage" Foss Andersen, Harry "Veno" Pearson, Thomas "Th0masHD" Høxbro Davidsen, Jaden "Wolfiez" Ashman ja Zachariah 'Pinq' Siddall sekä kokoelma muita nimiä.

Meille kerrotaan, että Ison-Britannian ja EU: n amatööripelaajat voivat päästä tapahtumaan osallistumalla avoimiin online-karsintoihin, jotka pidetään 20. ja 21. toukokuuta, ja että lippuja faneille, jotka haluavat osallistua, myydään 10. huhtikuuta alkaen.

Mitä tulee tapahtuman lähetyspaikkaan, voit seurata sitä Red Bull's Twitch- ja YouTube-kanavilla.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ISOT merkit Fortnite duo

ISOT merkit Fortnite duo

ESPORTS. Kirjoittaja Ben Lyons

Pari haluaa kilpailla ja edustaa Saksan joukkuetta Esports World Cupissa tänä kesänä.Ladataan seuraavaa sisältöä