Suomi
Gamereactor
esports

Red Bullin sim-racing-divisioona on allekirjoittanut monivuotisen kumppanuuden Team Redlinen kanssa

Pari kokoontuu yhteen edistääkseen määräävää asemaansa moottoriurheilussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Red Bull Racing on ilmoittanut tehneensä yhteistyötä Team Redline:n kanssa monivuotisessa sopimuksessa, joka liittyy moottoriurheiluorganisaation sim-racing-divisioonaan. Meille kerrotaan, että tämä on fuusio, jossa Oracle Red Bull Sim Racing saa uuden logon ja joukkueen nimen, samalla kun Team Redline ottaa haltuunsa joukkueen suorituskyvyn hallinnan ennen sen esiintymistä Formula 1 Esports Series Pro Championship.

Red Bull:n sim-racing-divisioonan nykyinen kuljettajakokoonpano säilyy tämän yhdistymisen jälkeen, ja Team Redline:n sanotaan luovan uuden suorituskykykeskuksen pääkonttoriinsa, kun taas Verstappen.com Racing (Red Bull:n luoma aloite F1-kuljettaja Max Verstappen) pyrkii ohjaamaan tiimiä ja kehittämään sen vahvuuksia.

Oracle Red Bull Sim Racing-tiimin esports-johtaja Joe Soltysik sanoi: "Tämä kumppanuus merkitsee kunnianhimoista positiivista askelta matkallamme voittaa takaisin tiimimestaruutemme F1 Esportsissa. Siitä lähtien, kun sim racing -tiimimme perustettiin vuonna 2018, olemme sitoutuneet olemaan lähtöruudukon parhaita kilpailijoita ja etsimään jatkuvasti tapoja parantaa suorituskykyämme."

Kumppanuuden tarkkaa kestoa ei mainita.

Red Bullin sim-racing-divisioona on allekirjoittanut monivuotisen kumppanuuden Team Redlinen kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä