Suomi
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn Entertainment paljastaa Apex Legendsin tulevaisuudensuunnitelmat e-urheiluna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Apex Legends on saavuttanut aseman yhtenä maailman suosituimmista peleistä, ja se kerää miljoonia pelaajia säännöllisesti ääreensä. Kestävän e-urheilupohjan luominen ei kuitenkaan ole ollut helppoa, mutta sellainen on alusta asti ollut tulossa.

Respawn Entertainment ja EA ovat lähettäneet Gamereactorille lehdistötiedotteen, jossa paljastuu Apex Legends Global Series. Liiga koostuu turnaustapahtumista ja verkko-otteluista, jossa parhaat skabaavat kolmen miljoonan dollarin palkintopotista.

Liigassa on kaikkiaan 12 erillistä tapahtumaa, jotka ovat joko EA:n ja Respawnin tai läheisen yhteistyökumppanin (kuten PGL:n ja GLL:n) isännöimiä. Lisäksi verkko-ottelut pidetään yhteistyössä Battlefyn kanssa. Ilmoittautuminen ensimmäiseen settiin alkaa tammikuussa.

"Competition is at the heart of Apex Legends. We expect that esports will play a big role in the future of Apex Legends and it all starts here, with the Apex Legends Global Series. We look forward to seeing who, out of our millions of players, will become true legends of the arena," kommentoi Respawnin Vince Zampella.

Suunnitteilla on jo kolme isoa Major-turnausta, jossa 100 kolmen pelaajan joukkuetta kisaavat ympäri maailmaa. Lue lisää tulevaisuuden suunnitelmista täällä.

Apex Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä