Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Riot Games hahmottelee suunnitelmia vuodelle 2024 Valorant Champions Tour Challengers

Tiedämme, milloin toinen pelitaso palaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on hahmotellut, miten se kehittää ja päivittää Valorant Champions Tour Challengers liigaa vuodelle 2024. Osana blogikirjoitusta meille kerrotaan, että liigat toimivat edelleen monitasoisena järjestelmänä, jossa parhaat joukkueet nostetaan jopa pää-VCT:hen ja alennetaan jopa Premier-divisioonaan, jos tulokset eivät ole nuuskan tasolla.

Meille kerrotaan myös, että vuodesta 2024 lähtien VCT-kumppanijoukkueilla on kumppanijoukkueet Challengers-divisioonissa ja että kaksisuuntaiset pelaajat ja lainat ovat voimassa, mikä mahdollistaa helposti lahjakkaiden yksilöiden siirtämisen pää- ja akatemia-/kumppaniluetteloiden välillä.

Myös kauden 2024 aikataulu on hahmoteltu. Tammikuun lopulla alkava kausi sisältää vaiheen 1 omilla pudotuspeleillään ennen nousu-/putoamistapahtumaa, joka johtaa sitten vaiheeseen 2 ja sen pudotuspeleihin. Toisen nousu-/putoamistapahtuman jälkeen järjestetään Ascension-turnaus, jossa nähdään, mikä Challengers joukkue pääsee VCT:hen kaudella 2025. Mitä tulee kauteen Challengers 2025, meille kerrotaan myös, että se alkaa heti Ascension:n jälkeen lokakuussa 2024.

Aiotko virittää Challengers ensi vuonna?

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä