Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games napauttaa Uber Eatsia uusimpana kumppanina

LEC:lle vuonna 2024.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on laajentanut kumppanivalikoimaansa vuodelle 2024 League of Legends EMEA Championship, kun League of Legends -kehittäjä on nyt lyöttäytynyt yhteen Uber Eats nähdäkseen ruoanjakeluyrityksen käytettävän esports-liigan virallisena ruoanjakelukumppanina kaudelle 2024.

Kuten muissakin kumppanuuksissa, tähän sisältyy Uber Eats logojen ja brändäyksen näkeminen koko Summoner's Rift -alueella ja Riot Games Arena -alueella Saksassa, samalla kun aktivointeja suunnitellaan koko kauden ajan fanien sitouttamiseksi.

"Olemme iloisia voidessamme toivottaa Uber Eatsin tervetulleeksi uusimpana kumppanina, joka liittyy LEC:iin tänä vuonna, sillä olemme jo paljastaneet joidenkin pitkäaikaisten kumppaneiden paluun ennen kauden alkua", sanoo Artem Bykov, LEC:n komissaari Riot Gamesissa. "Uber Eats on jättiläinen markkinoillaan ja brändi, jonka uskomme todella resonoivan fanikuntamme kanssa. Emme malta odottaa, miten joukkue parantaa LEC:tä katsovien fanien kokemusta joka ikinen peliviikko."

Tästä kauden 2024 jälkeisestä sopimuksesta ei ole mainintaa, mutta epäilemättä Riot ja Uber Eats aloittavat jatkoneuvottelut, jos kumppanuus katsotaan menestykseksi.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä