Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games nimesi Marriott Bonvoyn LEC Season Finalsin ensimmäiseksi yhteistyökumppaniksi hotellien saralla

Hotelli- ja ravintolaketju on nyt mukana e-urheilussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viimeinen suuri eurooppalainen League of Legends tapahtuma tällä kaudella on League of Legends EMEA Championship Season Finals elokuun lopulla / syyskuun alussa. Turnauksessa parhaat LEC-joukkueet taistelevat parista paikasta World Championship -turnauksessa (pidetään Lontoossa marraskuussa) ja tietysti tavanomaisista palkintorahoista ja kerskailuoikeuksista.

Kun Season Finals on suunniteltu pelattavaksi viimeiset ottelut Saksassa, Olympic Hall -tapahtumassa Münchenissä 30. elokuuta - 1. syyskuuta, Riot on napauttanut vieraanvaraisuusketju Marriott Bonvoyn turnauksen ensimmäiseksi hotellikumppaniksi.

Tämän sopimuksen myötä pari tekee yhteistyötä useissa fanikeskeisissä aloitteissa, mukaan lukien paketit, joiden avulla fanit voivat yöpyä ketjun hotelleissa Münchenissä Season Finals -tapahtuman aikana, nauttia ilmaisen aamiaisen ja saada Summoners Kit, joka sisältää Collectable Room Key ja muutamia muita tuotteita. Tämä on sen lisäksi, että Digital Collectable Masterwork Chest & Key on tarjolla joidenkin pelin sisäisten esineiden avaamiseksi.

Lähetyksen aikana isännöidään myös Marriott Bonvoy Moments -tapahtumaa, jossa fanit voivat tehdä tarjouksia tai ostaa pääsyn elämyksiin Season Finals -tapahtumassa, mukaan lukien pelitesti lavalla ennen kuin ammattilaiset laittavat sen soittoäänen läpi.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä