Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Riot Games on tehnyt yhteistyötä Gravity Median kanssa

Kaksikko työskentelee yhdessä vahvistaakseen Riotin lähetystuotantokapasiteettia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden Dublinissa toimivan lähetys- ja tuotantoyhtiön Gravity Median kanssa. Sopimuksen sanotaan pyörivän Gravity Median ympärillä, joka auttaa vahvistamaan ja parantamaan Riotin lähetyskykyä kaikkialla sen keskustassa Dublinissa.

Kuten lehdistötiedotteessa todetaan, meille kerrotaan, että Gravity pyrkii myös tarjoamaan lisää maailmanlaajuista tukea Riotille kaikissa esports-tapahtumissaan ja käyttää Project Strykeriä (Riotin investointi maailmanlaajuiseen live-tuotantoon, joka toimii AWS: llä) tehostaakseen ja johtaakseen osallistumistaan.

"Gravity Medialla on joitain parhaita kykyjä lähetystoiminnassa, tuotannossa ja tekniikassa, jotka ovat varmasti arvokas voimavara kunnianhimoisissa live-esports-tuotannoissamme, jotka houkuttelevat jatkuvasti miljoonia katsojia ympäri maailmaa", sanoi Allyson Gormley, Riot Gamesin Project Strykerin globaali operatiivinen johtaja.

Tämä Gravity Median tarjoama Irlannin keskus on ensimmäinen kolmesta keskuksesta, jotka sijoitetaan ympäri maailmaa ja joiden kaikkien tarkoituksena on tukea League of Legendsin, Valorantin ja Wild Riftin esports-kohtauksia.

Riot Games on tehnyt yhteistyötä Gravity Median kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä