Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot ilmoittaa muutoksista League of Legends' Pohjois-Amerikan haastajaliigaan

Liigaa tuetaan edelleen, mutta LCS-joukkueiden ei enää tarvitse lähettää joukkuetta siihen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on kohdannut kaikenlaisia ongelmia kasvattaessaan ja tukeessaan kilpailukykyistä League of Legends Pohjois-Amerikassa. League of Legends Championship Series (LCS) on aina muutettu ja päivitetty katsojamäärien vähenemisen vuoksi, ja tämä ulottuu myös North American Challengers League:n (NACL) kykyputkiliigaan.

Kuten uudessa blogikirjoituksessa todettiin, jälkimmäiseen on tulossa lisää muutoksia, koska nyt LCS-joukkueiden ei tarvitse lähettää NACL-tiimiä. Tämä ei tarkoita, että NACL menettäisi kannatuksensa, sillä Riot on vakuuttanut ryhtyvänsä lisätoimiin ruohonjuuritason yhteisön parantamiseksi.

Näihin muutoksiin sisältyy asianmukainen nousu-/putoamisjärjestelmä, joka vaikuttaa kaikkiin joukkueisiin jatkossa, paremmat ja vakaammat palvelimet, lähetysintegraatioiden lisääminen, alueiden väliset kilpailut, jotka tuovat EMEA:n ja APACin yhteen NA:n kanssa, ja paljon muuta. LCS:n tuontisääntöjä ei kuitenkaan muuteta, mikä tarkoittaa, että NACL on edelleen loistava paikka etsiä lahjakkuuksia tuleville LCS-tähdille.

Tämä kaikki astuu voimaan kesällä 2023 ja sen jälkeen.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä