Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Riot on kertonut yksityiskohtaisesti Valorant Game Changersin visiosta vuodelle 2023

Naisten kilpailukenttä saa muutamia päivityksiä ja muutoksia onnistuneen vuoden jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun Valorant Game Changers-turnauksen kausi 2022 on päättynyt, Riot Games on jo alkanut hahmotella muutoksiaan ja päivityksiään näyttämölle, kun se suuntaa kauteen 2023.

Kuten blogikirjoituksessa kerrottiin, meille kerrotaan, että yhteisön kasvua pyritään edelleen ajamaan, ja tämä tapahtuu uuden taitotason jakojärjestelmän muodossa. Aluksi on Academy- ja Emergents-osiot, joista jälkimmäisen tavoitteena on tarjota korkeasti sijoittuneille pelaajille mahdollisuus kommunikoida ja esitellä kykyjään kilpailukykyisen keskuksen ja omistetun Discord:n kautta. Ensin mainitussa nähdään persoonallisuuksien tuottamaa opetussisältöä, jonka tarkoituksena on antaa välähdys Valorant-ekosysteemiin.

Seuraava vaihe ylöspäin on Contenders-turnaus, jossa joukkueet kilpailevat avoimessa karsintamuodossa ansaitakseen paikan VCT Game Changers EMEA-turnaukseen, jossa 16 parasta joukkuetta eri puolilta aluetta kohtaavat ja haluavat ansaita paikkoja vuoden lopun pääturnaukseen, Game Changers Championship.

Kuten Riot asian ilmaisee: "Uusi piiri on suunniteltu ihanteelliseksi väyläksi ammattilaispelaamiseen Game Changers -yhteisön jäsenille – tilaksi, jossa pelaajat voivat hioa taitojaan, tulla parhaiksi ja päästä suurempaan VCT-ekosysteemiin ja kirjaimellisesti muuttaa peliä."

Game Changers 2023 -kauden alkamispäiviä ei ole vielä vahvistettu.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä