Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Sean Gares on eronnut 100 Thievesin Valorantin päävalmentajana

Ja joukkue on jo ilmoittanut korvaavansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

100 Thieves on tehnyt pari erilaista muutosta Valorant-valmennushenkilöstöönsä. Kuten Twitterissä ilmoitettiin, Sean "sgares" Gares on päättänyt erota tehtävästä ja lähteä joukkueesta, ja näin ollen "Michael "Mikes" Hockom on tullut ottamaan roolin.

Puhuessaan Garesin lähdöstä 100 Thieves sanoi: "Tänään eroamme Sean Garesin kanssa. Olemme kiitollisia kaikesta, mitä Immortal Mind on tehnyt Valorant-ohjelmallemme. Hengestä prosesseihin ja turnausvoittoihin Sean on vienyt meidät uusiin korkeuksiin. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevissa pyrkimyksissä."

Samoin puhuessaan Mikesin liittymisestä joukkueeseen 100 Thieves lisäsi: "Tervetuloa @MikesHD_ 100 Thievesin uudeksi päävalmentajaksi! Mike on työskennellyt väsymättä apuvalmentajana tarkentaakseen kokoonpanoamme, emmekä epäile, etteikö hän loistaisi vielä kirkkaammin tässä roolissa. Soihtu viedään uudelle 100T VALORANT -aikakaudelle."

Näemme, miten tämä uusi johtajuus pärjää, kun vuoden 2023 Valorant Champions Tour -kausi alkaa Brasilian aloitusturnauksella vuonna 2023.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.



Ladataan seuraavaa sisältöä