Suomi
Gamereactor
lifestyle
Like a Dragon: Infinite Wealth

Sega lyöttäytyy yhteen Anti Social Social Clubin kanssa Like a Dragon -katumuodissa

Kokoelma putoaa tänä viikonloppuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on yhdistänyt voimansa vaatevalmistaja Anti Social Social Club kanssa luodakseen uuden vaatemalliston, joka on saanut inspiraationsa Like a Dragon -pelisarjasta ja erityisesti Like a Dragon: Infinite Wealth.

Kokoelma on saanut inspiraationsa Kazuma Kiryusta ja Ichiban Kasugasta, ja se sisältää erilaisia tuotteita huppareista T-paitoihin, napillisiin paitoihin ja jopa erilaisiin asusteisiin, kuten huivit ja yhteismerkkihatut. Jokaisen tuotteen arvon sanotaan olevan 25–99 dollaria, ja itse kokoelman on määrä debytoida 2. maaliskuuta klo 16.00 GMT / 17.00 CET.

Sega of America toteaa: "Kuten kaikki Like a Dragon -sarjan pelit, Infinite Wealth on täynnä energiaa ja luonnetta. Like a Dragonin kuvitteellisten kaupunkiympäristöjen elämäntahti ja rytmi herättävät kaupungissa asumisen hengen ja elinvoiman. Niin suuri osa pelin eetoksesta resonoi sen kanssa, mitä Anti Social Social Club – ja katumuotiyhteisö – edustavat. Infinite Wealth -kokoelmamme ei ole oheistuote: se on ikonisen pelin ja hahmojen pakollinen laajennus maailmaamme."

On huomattava, että tämä kokoelma on tarkoitettu vain oikeille tuotteille eikä esineille, jotka löytyvät pelistä Infinite Wealth.

Tämä on mainos:
Like a Dragon: Infinite Wealth

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä