Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons vapauttaa jäljellä olevat pelaajansa ja henkilökuntansa

Voisiko tämä olla merkki tulevista asioista Blizzardin ja NetEasen kiinalaisen sopimuksen päättymisen jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on tällä hetkellä hieman muutoksessa, koska Blizzard ja NetEase pitkäaikaisen sopimuksen päättymisen vuoksi, mikä tarkoittaa, että suurinta osaa kalifornialaisista kehittäjien nimikkeistä ei myydä ja operoida maassa, on esitetty kysymys siitä, mitä kiinalaisille OWL-tiimeille tapahtuu.

Jos OWL ei ole lähetetty maassa, koska Overwatch 2 ei ole pelattavissa siellä, kiinalaisten joukkueiden on varmasti siirrettävä ja mahdollisesti jopa brändättävä uudelleen olettaen, että uutta sopimusta ei lyödä.

Ja tämä näyttää siltä, mihin suuntaan asiat voisivat olla menossa, koska nyt Shanghai Dragons on julkaissut koko jäljellä olevan joukkueensa (sekä pelaajat että valmentajat), mikä tarkoittaa, että Kim "IZaYaKI" Min-chul, Lee "LIP" Jae-won, apuvalmentaja Son "Kong" Jun-young ja päävalmentaja Moon "Moon" Byung-chul ovat kaikki poissa joukkueesta.

On sanottava, että Lip:lla on jo uusi koti, koska hänet on siirretty Atlanta Reign:een, mikä tarkoittaa, että ainakin yksi tästä kerran mestaruuden voittaneesta kokoonpanosta palaa kaudelle 2023.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä