Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragonsin vuoden 2023 Overwatch League -joukkueella on tuttuja kasvoja oudoissa paikoissa

Fleta tankkina? Diem on tukea? Kaikki on ylösalaisin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-joukkueella ei ollut toivomaansa vuotta 2022. Vuoden 2021 mestarit eivät onnistuneet olemaan East-divisioonan paras joukkue, ja vaikka se oli vahva haastaja, se ei aivan täyttänyt pelin tasoa, jonka se tarjosi vuonna 2021. Joten vuoteen 2023 mennessä oli aivan selvää, että muutoksia tulee olemaan, mutta se, mitä nyt on ilmoitettu, on vähintäänkin yllättävää.

Koska Dragons on paljastanut, että sen vuoden 2023 joukkue näkee muutaman tutun kasvon palaavan, mutta he eivät pelaa rooleissa, joista heidät tunnetaan parhaiten. Mitä tarkoitamme tällä, tutustu alla olevaan vuoden 2023 Dragons -tiimiin.


  • Tank: Kim "Fleta" Byung-aurinko

  • Damage: Lee "Viper" Jung-woong

  • Damage: Jeong "Heesu" Hee-su

  • Support: Kang "Gangnamjin" Nam-jin

  • Support: Bae "diem" Min-seong

Jep, Fleta Tank:ssa ja nyt unretired Diem Support:ssa, todella epätavallista. Koska jäseniä on tällä hetkellä vain viisi, on kaikki mahdollisuudet nähdä lisää Dragons:n listailmoituksia tulevina viikkoina.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä