Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Six Invitational 2024 järjestetään Sao Paulossa

Pääturnaus jättää Kanadan taakseen Brasiliaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monien vuosien ajan kilpailullisen Rainbow Six: Siege-kalenterin päätapahtuma, Six Invitational, on pidetty Montrealissa, itse pelin takana olevan kehittäjän kotona. Mutta tämä on muuttumassa vuodelle 2024, koska Ubisoft on nyt paljastanut, että tapahtuma järjestetään Sao Paulossa, Brasiliassa.

Tapahtuma pidetään Ginásio do Ibirapuera -tapahtumapaikalla kaupungissa ja se järjestetään 13.-25. helmikuuta, vaikkakin vain live-yleisön kanssa pudotuspelien toisessa osassa, joka alkaa 23. helmikuuta.

Tapahtuman aikataulun mukaan lohkovaihe järjestetään 13.-17. helmikuuta ennen pudotuspelejä - osa 1 19.-21. helmikuuta. Playoffs - Osa 2 pelataan 23.-25. helmikuuta.

Kaikkia osallistuvia joukkueita ei ole vielä vahvistettu, mutta tiedämme, että tapahtumassa 20 joukkuetta taistelee osuudesta 3 miljoonan dollarin palkintopotista.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä