Suomi
Gamereactor
esports

Sky ja Guild Esports tekevät yhteistyötä naisten esports-aloitteen puolesta

Pyrkimyksenä on edistää ja lisätä monimuotoisuutta Ison-Britannian esports-tilassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Laajakaista- ja televiestintätitaani Sky ja Lontoossa toimiva David Beckhamin tukema Guild Esports yhdistävät voimansa luodakseen sen, mitä kutsutaan "ensimmäiseksi laatuaan" naisten esports-aloitteeksi.

Näiden kahden organisaation välisen kumppanuuden myötä 50 000 puntaa esitetään palkintorahastona kilpa- ja jalkapallopelejä sisältäviin turnauksiin, joissa kilpailevat pelaajat taistelevat paitsi siivusta saatavilla olevasta rahapalkinnosta, myös mahdollisuudesta saada ammattilaissopimus, koulutus Guild tai jopa 18 kuukauden ilmainen laajakaista Sky.

Turnaukset alkavat tässä kuussa ja jatkuvat aina finaalitapahtumaan asti myöhemmin tänä vuonna Sky:n päämajassa Lontoossa. Tämä finaali on suora, mutta tarkkaa aikaa ja päivämäärää ei ole vielä paljastettu. Mitä tulee sarjaan, jonka turnaus kattaa, näet ehdotetut suunnitelmat alla.


  • Racers Eseries - sim-racing-pohjainen kilpailu 26. huhtikuuta - 19. toukokuuta, jossa 10 parasta kilpailijaa etenee naisten esports-finaaliin.

  • Soccer Eseries - jalkapallon esports-tapahtuma, jossa vain neljä parasta etenee naisten esports-finaaleihin. Tälle tapahtumalle ei ole vielä asetettu päivämäärää.

"Koska naiset edustavat 47 prosenttia kaikista pelaajista Isossa-Britanniassa, on korkea aika luoda
lahjakkaiden naispelaajien mahdollisuudet esitellä taitojaan ja kilpailla
korkein taso", sanoi Guild Esportsin toimitusjohtaja Jasmine Skee. "Odotamme innolla, että pääsemme todistamaan peliharrastajien osallistumista tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ympäri maata ja sen ulkopuolella."

Sky ja Guild Esports tekevät yhteistyötä naisten esports-aloitteen puolesta


Ladataan seuraavaa sisältöä