Suomi
Gamereactor
esports

Snapdragon Pro Series kasvattaa palkintopotin 4.4 miljoonaan dollariin kolmantena vuonna

Usean nimikkeen mobiililiigan kaudet 5 ja 6 ovat sen tähän mennessä suurimmat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kenenkään ei luultavasti pitäisi yllättyä siitä, että mobiili esports on tulossa yhä suositummaksi. Koska mobiilipelaaminen on helpoimmin saatavilla oleva ja suurin pelialusta kaikkialla maailmassa, on vain järkevää, että kilpailutoiminta laajenee sellaisenaan, ja tämä voidaan nähdä käytännössä Snapdragon Pro Series.

Kolmantena toimintavuotenaan, joka kattaa kaudet 5 ja 6, SPS: n takana oleva järjestäjä on paljastanut, että se kasvattaa kohtausta merkittävästi uudella ja suuremmalla palkintopotilla, joka ylittää 4.4 miljoonaa dollaria.

Tänä vuonna toiminta tapahtuu Brawl Stars, Mobile Legends: Bang Bang, Garena Free Fire, Clash of Clans, Call of Duty: Mobile ja muissa, ja monet näistä peleistä tarjoavat ensiluokkaisia tapahtumiaan SPS: n johtavina turnauksina, kuten Brawl Stars Championship ja Clash of Clans -tapahtuma, joka syötetään pelin Last Chance Qualifier, joka puolestaan syöttää World Championship.

Tämä kolmas vuosi alkaa avoimilla mobiiliturnauksilla jokaisessa näistä peleistä huhtikuun loppuun asti, ennen kuin Mobile Masters järjestetään vuonna 2025.

Mitä tulee siihen, miten ESL FACEIT Group on onnistunut laajentamaan ponnistelujaan SPS: n kanssa, SPS: n toinen vuosi helpotti yhteensä lähes miljardia ottelua, mikä on noin 13 200% enemmän kuin ensimmäinen vuosi tarjosi. Joten se kasvaa... Paljon.

Katsotko tai aiotko kilpailla Snapdragon Pro Series kolmantena vuonna?

Snapdragon Pro Series kasvattaa palkintopotin 4.4 miljoonaan dollariin kolmantena vuonna


Ladataan seuraavaa sisältöä