Suomi
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Soniqit ovat PUBG Global Series 2 -mestareita

Joukkue osoitti hallitsevansa asemaansa ja suuntaa kotiin mukanaan 600 000 dollaria palkintorahaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kymmenen kilpailupäivän jälkeen PUBG Global Series 2023 Phase 2-turnaus on päättynyt. Riadissa, Saudi-Arabiassa, osana Gamers8-festivaalia järjestettyyn turnaukseen on osallistunut parhaat PUBG: Battlegrounds joukkuetta ympäri maailmaa ja ne ovat kilpailleet osuudesta 2 miljoonan dollarin palkintopotista.

Nyt kun turnaus on päättynyt, tiedämme, kuka on nimetty tapahtuman voittajaksi, ja se menee Soniqsille. Todistettuaan hallitsevan asemansa ja varmistettuaan vankasti ensimmäisen sijan, Soniqs lähtee kotiin 600 000 dollarin palkintorahojen kanssa.

Mitä tulee tapahtumasta myönnettyihin palkintoihin, Soniqs "TGLTN" on nimetty finaalin MVP: ksi ja sille on annettu titteli eniten tappoja finaalissa. Cerberus Esports' "Himass" on nimetty voittajahaarukan MVP:ksi ja nimetty useimmista tapoista turnauksen tässä osassa. Alemmassa haarukassa Twisted Minds' "Perfect1ks" saa MVP: n ja eniten tappoja, ja ryhmävaiheessa TYLOO: n "Shen" saa MVP: n, kun taas Himass saa eniten tappoja uudelleen.

Nyt kun tämä turnaus on kirjoissa, kaikkien katseet ovat Global Championship:ssa, joka järjestetään Thaimaassa tänä vuonna.

PUBG: Battlegrounds

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä