Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Soulin dynastia julkistaa loput vuoden 2023 Overwatch League -listastaan

Profitiin liittyvät neljä pelaajaa on nimetty.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seoul Dynasty Overwatch League-joukkue on ollut melko hiljainen tällä offseasonilla, ainakin toistaiseksi. Joukkue on vain vahvistanut, että veteraanipuisto "Profit" Joon-yeong tekee paluun vuodelle 2023, mutta on nyt ilmoittanut neljä pelaajaa, jotka liittyvät hänen kanssaan aloitusjoukkueeseen.

Dynasty's-listaa on laajennettu seuraavilla; Kim "Prophet" Hyun-been, Kang "Void" Jun-woo, Lee "LeeSooMin" Soo-Min ja Jeong "Krillin" Young-hoon.

Tämä tarkoittaa, että vuoden 2023 Dynasty koostuu kolmesta OWL-veteraanista (kaksi muuta ovat Void ja Krillin) ja kahdesta aloittelijasta (LeeSooMin ja Prophet). Kun DPS-duo Profit ja Prophet (josta ei tule ollenkaan hämmentävää) johtaa taistelua, meidän on katsottava, pystyykö Dynasty toistamaan vaikuttavan kauden 2022, kun East-divisioona aloittaa kilpailun muutaman viikon kuluttua.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä