Suomi
Gamereactor
esports

Staffordshiren yliopisto ilmoittaa 2.9 miljoonan punnan esports-investoinnista

Se menee kohti räätälöityä esports-areenaa ja studiota, joka rakennetaan yliopiston kampukselle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Staffordshire University on ilmoittanut sitoutuvansa edelleen esports-tilaan. Kun yliopistoa pidetään ensimmäisenä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka tarjoaa omistetun esports-tutkinnon viisi vuotta sitten, yliopistoon on nyt ruiskutettu 2.9 miljoonan punnan esports-investointi, jota käytetään luomaan "räätälöity Esports-areena ja studio, jossa on omistetut lähetysgalleriat" palvelemaan kurssin suorittavien opiskelijoiden kasvavaa määrää.

On huomattava, että laitoksessa on Panasonicin ja EVS:n laitteita ja että projektin suunnittelee, rakentaa ja asentaa Digital Garage. Varat johtavat myös yhden yliopiston rakennuksen laajentamiseen ja antavat opiskelijoille pääsyn yli 80 uuteen laitteeseen, mukaan lukien erikoistuneet esports-kuvatut työasemat.

Puhuessaan investoinnista esports-kurssin johtaja, tohtori Ying Ying Law totesi: "Olemme harkinneet huolellisesti, mitä tutkinnon suorittaneet tarvitsevat menestyäkseen tulevaisuudessa, ja tarkistetun kurssin opetussuunnitelman kautta opiskelijamme saavat tutkia sekä teoreettisia että käytännön lähestymistapoja tuotantoon, mediaan, tapahtumiin, yhteisöihin ja johtamiseen. "

Tilojen odotetaan valmistuvan kevääseen 2024 mennessä, ja ne löytyvät yliopiston Stoke-on-Trentin kampukselta.

Staffordshiren yliopisto ilmoittaa 2.9 miljoonan punnan esports-investoinnista


Ladataan seuraavaa sisältöä