Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Starcraft

StarCraft: Remasteredin KSL-liiga tekee paluun huhtikuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on paljastanut, että Korea StarCraft League (KSL) StarCraft: Remasteredille tekee paluun kolmannella kaudellaan huhtikuussa. Viime vuonna pidettiin kaksi kautta.

Seunghyun 'Last' Kim ja Mincheol 'Soulkey' Kim erottuivat joukosta vuonna 2018. Kisa käydään VSG Arenalla Soulissa. Verkkoilmoittautuminen tapahtuu 23. ja 24. maaliskuuta, ja niin sanotut offline-karsinnat käydään 30. maaliskuuta.

Kolmannen kauden ensimmäinen ottelu käydään 18. huhtikuuta. Matseja käydään joka torstai ja perjantai. Palkintopotti on noin 71 000 dollaria. Lisätietoa voi katsella täältä.

Starcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Starcraft: Remastered on julkaistu

Starcraft: Remastered on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maaliskuussa kerrottiin Starcraft: Remasteredin olevan tulossa elokuussa, ja nyt se sitten on tapahtunut. Kyseessä on remasteroitu versio alkuperäisestä...Ladataan seuraavaa sisältöä