Suomi
Gamereactor
esports
Clash Royale

Supercell jakaa tietoja vuoden 2023 Clash Royale-liigasta

Kaikki alkaa 6. helmikuuta ja kestää marraskuun World Finals:een asti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Supercell, Clash Royale:n kehittäjä, on jakanut paljon yksityiskohtia vuoden 2023 Clash Royale League:sta (CRL). Blogikirjoituksessa meille kerrotaan, että kilpailukenttä palaa 6. helmikuuta ja että se isännöi sitten seitsemää kuukausittaista karsintaa aina marraskuuhun asti, jolloin World Finals järjestetään jossain 24.-26. marraskuuta.

Mitä tulee kuukausittaisten karsintojen rakenteeseen, 1000 pelaajaa kilpailee Path of Legends-sarjassa, kunnes vain kahdeksan pelaajaa on jäljellä. Nämä kahdeksan pelaajaa kilpailevat sitten kahden ryhmän, kaksinkertaisen round robin -haarukassa, kunnes kaksi pelaajaa on jäljellä, joista jokainen valitaan ja siirtyy Monthly Final:een, jossa odottaa viimeinen kilpailuerä pelaajien kanssa, jotka haluavat ansaita yhden 16 kolikkopelistä World Finals:ssa.

Muussa tapauksessa Supercell jakoi myös tietoja palkintopoteista ja siitä, miten kukin Monthly Final jakaa 43 000 dollaria kahdeksan parhaan pelaajan kesken. Toisaalta World Finals näkee noin miljoona dollaria tarjolla ja jaetaan 16 pätevän pelaajan kesken lopullisesta sijoituksesta riippuen.

Clash Royale

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä