Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

T1 kruunattiin Esports World Cup League of Legendsin mestariksi

Korealainen organisaatio osoittautui lannistumattomaksi suuressa tapahtumassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka kilpailukausi 2024 League of Legends on vielä käynnissä, ja monet joukkueet etsivät edelleen Worlds 2024 paikkaa Summer Splits -kilpailun loppuvaiheissa, kahdeksan organisaatiota teki viikonloppuna pienen matkan Saudi-Arabian autiomaahan taistellakseen yli miljoonasta dollarista Esports World Cup.

Tapahtuma oli yksi ensimmäisistä, jotka isännöitiin ja saatiin päätökseen suurella festivaalilla, ja tässä mielessä voimme lisätä, että T1 on kruunattu voittajaksi voitettuaan Top Esports suuressa finaalissa.

T1 ei koskaan keskeyttänyt peliä turnauksen aikana, pudottaen Bilibili Gaming ja Team Liquid tiellään finaaliin. Top Esports pyrki sen sijaan poistamaan Gen.G Esports ja G2 Esports turnauksesta matkalla suureen ja viimeiseen otteluun.

Tätä tulosta silmällä pitäen T1 palaa Koreaan jatkamaan LCK Summer -kautta, mutta 400 000 dollaria taskuissaan ponnisteluistaan.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä