Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Tanskalainen Hoej voitti Shanghain Hearthstone-turnauksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kesän suurin Hearthstone-turnaus pelattiin viikonloppuna Shanghaissa, jossa voittajaksi selviytyi Frederik "Hoej" Nielsen. 24-vuotias tanskalainen nappasi voitostaan 60 000 dollaria sekä HTC Spring -mestarin tittelin. Hoej pääsee myös automaattisesti mukaan myöhemmin pelattaviin maailmanestaruuskisoihin.

Finaalipeli oli lopulta selvää pässinlihaa. Hoej rökitti Aleksandr "Kolento" Malshin puhtaasti 3-0. Myös Hoejin voittosaldo koko turnauksessa oli vakuuttava 5-1.

Hoej eteni finaaliin kukistamalla Anthony "Ant" Trevinon semifinaalissa 3-0. Kolento puolestaan päihitti Yvehenni "Neirea" Shumilin lukemin 3-2.

Kolento sai kakkossijastaan 40 000 dollaria, ja Ant ja Neirea palkittiin 20 000 dollarilla. Yhteensä palkintorahaa oli potissa 250 000 dollaria.

Shanghai Expo -keskuksessa tunnelmaa piti yllä 1 500 katsojaa, huolimatta kiinalaisten karsiutumisesta jo alkuerissä. Eurooppalaiset pelasivat turnauksessa häkellyttävän vahvasti miehittäen kärkisijat.

Pohjoismaiden ainoa edustaja Hoej kiitti erityisesti sosiaalisessa mediassa saamastaan tuesta, joka kannusti häntä etenemään turnauksessa loppuun saakka. Hän totesi finaalipelin jälkeen, että luotti dekkeihinsä mutta odotti silti tiukkaa vastusta Kolennolta.

Lopputulokset löytyvät kokonaisuudessaan alta.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Photo: Arttu Rajala

Lopputulokset, kahdeksan parasta:

1. Frederik "Hoej" Nielsen (Tanska)
2. Aleksandr "Kolento" Malsh (Ukraina)
3.-4. Yvehenni "Neirea" Shumili (Ukraina)
3.-4. Anthony "Ant" Trevino (Yhdysvallat)
5.-8. Dima "RDU" Radu (Romania)
5.-8. Shih-Ming "Kuonet" Kuo (Yhdysvallat)
5.-8. Paul "CitizenNappa" Yang (Itävalta)
5.-8. Ki Yin "Mage" So (Uusi-Seelanti)

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hearthstone: Murder at Castle NathriaScore

Hearthstone: Murder at Castle Nathria

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Mikä turmiollinen skandaali! Varjojen valtias Denathrius on verinen vainaa. Kuka on syypää, ja miten tämä murhamysteeri edes liittyy Blizzardin korttipeliin?Ladataan seuraavaa sisältöä