Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Tässä on Six Invitational 2023-finaalien haarukka

Vuosittainen, johtava Rainbow Six Siege-turnaus päättyy tänä viikonloppuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Parin viikon jännittävän kilpailun jälkeen vuosittainen ja johtava esports-turnaus Rainbow Six: Siege, Six Invitational, päättyy tänä viikonloppuna. Ennen parin päivän kuluttua päättyvää kautta Ubisoft on jakanut kaavion viimeisille pelierille, ja alta löydät, kuka on edelleen käynnissä leijonanosasta 3 miljoonan dollarin palkintopotista.

Finaalit alkavat tänään iltapäivällä, kun Wolves Esports kohtaa G2 Esports saadakseen paikan Lower Bracket -semifinaaliin. Tämän jälkeen KOI kohtaa Astralisin toisen paikan kyseisessä semifinaalissa. Kun nämä pelit on pelattu, Oxygen Esports kohtaa w7m esports Grand Finalin ensimmäisestä paikasta, ja häviäjä siirtyy Lower Bracket -finaaliin ja odottaa semifinaalin voittajaa.

Lauantain pelit päättävät alemman kaavion Wolves- tai G2 vs. KOI- tai Astralis-semifinaaliin, ennen kuin tämän voittaja kohtaa Oxygen/w7m:n häviäjän.

Sitten kaikkien katseet ovat sunnuntaina Grand Finalissa, joka on asetettu klo 20.30 GMT / 21.30 CET, jossa Oxygen/w7m:n voittaja kohtaa sen, joka selviää alemmasta haarukasta.

Katso kaikki tuleva toiminta täältä ja muista virittää myös Rainbow Six: Siege Year 8 -paneeli, joka pidetään ennen Grand Finalia sunnuntaina.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä