Suomi
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

Tässä ovat EA Sports FC Pro World Championshipin ryhmät

Turnaus alkaa huomenna ja siinä 32 pelaajaa taistelee 1 miljoonan dollarin palkinnosta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On melkein aika EA Sports FC Pro kauden päättyä. Kauden viimeinen turnaus pelataan huomisesta alkaen, ja tämä on FC Pro World Championship, jossa 32 pelaajaa kilpailee 1 miljoonan dollarin palkintopotista. Kun tapahtuma on melkein täällä, voit nähdä, miten turnauksen ryhmät on järjestetty ja samoin hahmotella koko viikonlopun aikataulun.

Ennen kuin pääset huomenna (11. heinäkuuta) isännöivään Group Stage -tapahtumaan, kannattaa olla tietoinen siitä, että Play-In Stage isännöidään tänään (10. heinäkuuta). Mitä tulee siihen, kuka on mukana tässä, näet ryhmäjärjestelyn alla.

EA Sports FC 24

Tämän päätöksen jälkeen ja kahdeksan muuta pelaajaa on varmistanut paikkansa pääturnauksessa, näet alta, miten Group Stage ryhmät jaetaan. Tämän toiminnon odotetaan alkavan noin klo 17:15 BST / 18:15 CEST.

EA Sports FC 24

Tämän jälkeen voimme odottaa vielä kahta toimintapäivää, jotka molemmat käyttävät tyrmäysmuotoja. 12. heinäkuuta on Knockout Stage, joka alkaa klo 17:15 BST / 18:15 CEST. Tätä seuraa sitten Finals 13. heinäkuuta ja alkaen aikaisemmasta ajasta 13:15 BST / 14:15 CEST.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä