Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS on Rainbow Six Siege Jönköping Majorin voittaja

Organisaatio voitti Team Liquidin suuressa finaalissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rainbow Six Siege Jönköping Major on nyt päättynyt, ja näin ollen meillä on voittaja, josta puhua. Noin viikon kilpailun jälkeen Team BDS nousi haasteeseen ja meni matkan voittaakseen turnauksen voitettuaan Team Liquid suuressa finaalissa.

Tämä tulos on nähnyt Team BDS:n suuntaavan kotiin paitsi 200 000 dollarin palkintorahoilla, myös venelastillisen ylimääräisiä Six Invitational pisteitä, jotka riittävät varmistamaan joukkueen esiintymisen pääturnauksessa, kun se järjestetään helmikuussa 2023.

Sen lisäksi, että tiedämme, että Six Invitational järjestetään 7.–19. helmikuuta, odotamme edelleen Ubisoft:lta lisätietoja palkintopotista, formaatista ja täydellisestä osallistujajoukkueiden luettelosta.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä