Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS vahvistaa Rainbow Six: Siege joukkuetta kahdella uudella allekirjoituksella

Kaksi jäsentä lähtee myös järjestöstä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team BDS kävi läpi vaiheen, jossa hänestä tuli maailman paras Rainbow Six: Siege joukkue. Vuoden 2021 lopun ja vuoden 2022 lopun välisenä aikana joukkue voitti melkein kaikki suuret turnaukset, joihin se osallistui, sekä muutamia muita turnauksia kyseisen ajanjakson ulkopuolella, kuten elokuun Major vuonna 2020 ja Gamers8 2023 -tapahtuman. Mutta sen jälkeen joukkue ei ole löytänyt yhtä paljon menestystä, mikä on epäilemättä johtava syy viimeisimpiin kokoonpanomuutoksiin.

Sekä Bryan "Elemzje" Tebessi että Olivier "Renshiro" Vandroux ovat jättäneet joukkueen ja heidän tilalleen on allekirjoitettu Fatih "Solotov" Türker ja Josh "Yuzus" Pritchard. Pari kilpailee ranskalaisen trion Stéphane "Shaiiko" Lebleu, Loïc "BriD" Chongthep ja Théo "LikEfac" Mariano rinnalla, kun kilpailupeli palaa Euroopan alueelle tulevina viikkoina.

Tästä kokoonpanomuutoksesta puhuttaessa Team BDS on mennyt niin pitkälle, että sanoo haluavansa "saada valtaistuimensa takaisin", mikä viittaa selvästi siihen, että joukkueen on löydettävä suuri menestys, jotta sitä voidaan pitää menestyksenä.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä