Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Team Finlandin Overwatch World Cup -joukkue hyllytti pelaajan viimeaikaisten kommenttien vuoksi

Joukkue ei tee kokoonpanomuutoksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Overwatch World Cup lähestyy ja päättyy BlizzCon 2023 -tapahtumassa, Team Finland on nyt ilmoittanut olevansa ilman yhtä avainjäsentään, koska se on nyt paljastanut eronneensa Roni "LhCloudy" Tiihosen joukkueesta pelaajan viimeaikaisten kommenttien jälkeen.

Tapaus sattui noin viikko sitten, ja sen jälkeen LhCloudy on esittänyt anteeksipyynnön, mutta se ei ole muuttanut Suomen joukkueen mieltä, sillä päätös on tehty jatkaa ilman LhCloudya joukkueessa ja ilman korvaavaa pelaajaa hänen vanavedessään.

Overwatch 2

Puhuessaan Team Finlandin päätöksestä LhCloudy totesi X:ssä: "surullista ilmoittaa, että minut on hyllytetty enkä voi osallistua owwc:hen

"Anteeksi, että petin fanini, jotka odottivat innolla Reinfartin pelaamista, ja myös erittäin pahoillani joukkuetovereilleni. En täyttänyt niitä korkeita standardeja, jotka minulla olisi pitänyt, ja aion varmistaa, että elän niiden mukaisesti tästä lähtien ja kaikkina aikoina

"Tulen kannustamaan Suomea, koska tiedän, että he pärjäävät erittäin hyvin ja toivotan heille kaikkea hyvää turnaukseen."

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä