Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Team Liquid ja FunPlus Phoenix ovat jo pudonneet Valorant Champions 2023:sta

Eliminoinnit ovat alkaneet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi ensimmäistä joukkuetta, jotka lähtevät kotiin Valorant Champions 2023-turnauksesta, on ratkaistu. Kaksi ensimmäistä eliminointia on käyty läpi, mikä tarkoittaa, että Team Liquid ja FunPlus Phoenix eivät enää kilpaile päätapahtumassa.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun molemmat joukkueet sijoittuivat kuolleina viimeisiksi omissa ryhmissään eivätkä sitten onnistuneet voittamaan vastustajansa tyrmäyskilpailijaa pudotuspelissä. Koska lohkoja on neljä, voimme odottaa lisää pudotuspelejä myöhemmin tänään, ja seuraava on putoamisen partaalla:


  • KRÜ Esports vs. jättiläiset

  • Zeta-divisioona vs. NRG

Näiden pelien voittajat etenevät ratkaisuotteluun, jossa he taistelevat paikasta pudotuspelikaaviossa, kuten LOUD ja T1 ovat parhaillaan tekemässä selvittyään omista pudotuspeleistään.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä