Suomi
Gamereactor
esports
Rocket League

Team Liquid lähtee kilpailukykyiseksi Rocket League

Lähitulevaisuudessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Liquid on ilmoittanut poistuvansa kilpailullisesta Rocket League- ja Rocket League Championship Series-tilasta. Huolimatta viimeaikaisesta ja kyvykkäästä joukkueesta, esports-organisaatio on tullut siihen johtopäätökseen, että esport ei yksinkertaisesti ole taloudellisesti kannattava pysyäkseen, ja Team Liquid toteaa: "Mielestämme nykyinen RLCS on esport, jossa joukkueen on voitettava selviytyäkseen."

Team Liquid jatkaa lisäämällä, että jos se olisi voinut säilyttää edellisen listansa tai allekirjoittaa paremman, se olisi halunnut pysyä RLCS:ssä, mutta nykyisen "voita tai häviä" -mallin sekä sponsoroinnin ja digitaalisten tuotteiden tulojen puutteen vuoksi Rocket League ei yksinkertaisesti tuota joukkueelle yhtä paljon tuloja kuin kooltaan pienemmät esportsit.

Saalis on, että Team Liquid ei sulje pois paluuta RLCS: ään tulevaisuudessa, ja on mennyt niin pitkälle, että sanoo, että: "Rocket League on kaunis, taitoa ilmaiseva peli, joka on täynnä syvästi sitoutuneita pelaajia ja faneja. Yhteisössä, yleisössä ja itse pelissä näemme edelleen potentiaalia. Ja toivomme, että voimme palata jonain päivänä, kun se alkaa toteutua."

Tämä tarkoittaa viime kädessä sitä, että yhdeksän RLCS-kauden jälkeen Team Liquid poistuu näyttämöltä lähitulevaisuudessa.

Rocket League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rocket LeagueScore

Rocket League

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Psyonixin peli on mainio yhdistelmä jalkapalloa ja autolla kaahailua.Ladataan seuraavaa sisältöä