Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Team Singularity on tehnyt yhteistyötä GamerTechin kanssa

Kaupan myötä varustevalmistaja nimetään organisaation toimittajaksi ja vaatekumppaniksi vuodelle 2023.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Team Singularity on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden pelivarustevalmistaja GamerTechin kanssa. Kaupan myötä yritys nimetään esports-joukkueen viralliseksi vaatekumppaniksi ja toimittajaksi vuoden 2023 ajaksi, ja sitä käytetään parantamaan sen listalla olevien ammattilaisten suorituskykyä ja terveyttä.

"On hienoa työskennellä yrityksen kanssa, joka ymmärtää visiomme ja tavoitteemme ja missä haluamme olla vuoden lopussa", sanoi Team Singularityn markkinointipäällikkö Mikey.

"Olemme innoissamme voidessamme työskennellä tuotteen kanssa, jonka taakse voimme päästä ja jota voimme todella tukea. Näet Team Singularityn käyttävän GamerTech-tuotteita tukeakseen tiimiä tapahtumissa. On ilo aloittaa vuosi 2023 uuden kumppanin kanssa vaatteillemme, ja Singularity työskentelee varmasti kohti loistavaa kumppanuutta vuonna 2023 ja toivottavasti sen jälkeenkin."

Kumppanuussopimukseen liittyvistä taloudellisista seikoista ei ole mainintaa.

Team Singularity on tehnyt yhteistyötä GamerTechin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä