Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

Team Spirit vei kotiin pääpalkinnon Dota 2 Riyadh Mastersissa

He voittivat Team Liquidin ja saivat 5 miljoonan dollarin palkinnon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 Riyadh Masters on lähestynyt loppuaan, ja vaikka Saudi-Arabian tapahtumassa oli paljon ylä- ja alamäkiä, Team Spirit on kävellyt ulos pääpalkinnon kanssa, vienyt kotiin 5 miljoonaa dollaria USD ja voittanut Team Liquidin.

Tämä on Team Liquidin neljäs peräkkäinen tappio finaalissa, mutta se on Team Spiritin ensimmäinen iso tapahtumavoitto viime vuoden PGL Arlington Majorin jälkeen. Vaikka jokainen Team Spiritin osa auttoi tuomaan joukkueen palkintokorokkeen kärkeen, Yatoro on selkeä erottuva.

Hän pelasi laajaa valikoimaa sankareita, sijoittui 5 parhaan joukkoon monipuolisuuden vuoksi 13 eri hahmolla, ja sijoittui jatkuvasti maatalouden tehokkuuden ja viimeisten osumien kärkeen, mikä tarkoittaa, että hän pystyi laittamaan pelit selkäänsä.

Riadin Mastersissa näimme suuria muutoksia pro metassa, koska näytti siltä, että sankarit, joilla oli suuria joukkuetaisteluloitsuja, tekivät paluun, ja että Rubick oli suosituin sankari kaikista, vaikka hänen voittoprosenttinsa ei ollut aivan loistava.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä