LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   Thanatos liittyy Cloud9:n League of Legends tiimiin

   Vaikka Fudge saa vihreän valon tutkia uusia mahdollisuuksia.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Cloud9 on ilmoittanut muutamista erilaisista muutoksista League of Legends -luetteloonsa. Pohjois-Amerikan organisaatio on vahvistanut, että Ibrahim "Fudge" Allamille on näytetty vihreää valoa tutkia muita mahdollisuuksia kilpailutilassa, ja tämän päätöksen jälkeen joukkue on jo allekirjoittanut korvaavan pelaajan.

   Park "Thanatos" Seung-gyu on liittynyt joukkueeseen ja allekirjoittanut sopimuksen, jonka sanotaan päättyvän kauden 2026 lopussa. Tämä tarkoittaa, että voimme odottaa näkevämme Thanatosin C9-paidan seuraavan kolmen kauden ajan.

   C9 on tositoimissa seuraavaksi League of Legends Championship Series Summer Split, koska joukkue ei onnistunut pääsemään Mid-Season Invitational -tapahtumaan, joka järjestetään tulevina viikkoina.

   League of Legends
   Cloud9

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   2
   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä