Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine 2: Director's Cut

Trine 2 Wii U:lle hyvä vastaanotto

Peli debytoi eShopin kärkisijoilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Frozenbyte ehti ensimmäisenä suomalaiskehittäjänä Wii U -apajille, kun studio julkaisi Trine 2: Director's Cutin konsolin latauskaupassa heti lanseerauksessa. Peli näyttää saaneen myös vahvan vastaanoton ensiostajilta, selviää Pohjois-Amerikasta kantautuvasta ensimmäisen viikon eShop-tilastosta.

Trine 2: Director's Cut löytyy amerikkalaisen latauslistan kolmannelta sijalta vain New Super Mario Bros. U:lle ja Zombi U:lle hävinneenä. Trine 2 on siis listan myydyin yksinomaan digitaalisessa muodossa julkaistu peli.

Frozenbyten Joel Kinnunen kommentoi listaa Neogafissa sanoen, että myynnit näyttävät hyviltä ja palaute on positiivista.

Rapakon takana peli maksaa täydet 20 dollaria, kun taas Euroopassa se on 20 prosentin julkaisualennuksessa ja maksaa 13,49 euroa. Euroopan osalta myyntejä ei kuitenkaan julkaistu, koska konsoli tuli kauppoihin vasta eilen. Pohjois-Amerikassa laite julkaistiin 18.11.

eShop Top 20 (Pohjois-Amerikka)
* New Super Mario Bros. U
* Zombi U
* Trine 2: Director's Cut
* Nano Assault Neo
* Sonic & All-Stars Racing Transformed
* Scribblenauts Unlimited
* Assassin's Creed III
* Little Inferno
* Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
* Nintendo Land
* Darksiders II
* Ninja Gaiden 3: Razor's Edge
* Warriors Orochi 3 Hyper
* Madden NFL 13
* Epic Mickey 2: The Power of Two
* Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition
* Chasing Aurora
* Just Dance 4
* Rabbids Land
* FIFA 13

Trine 2: Director's Cut eroaa alkuperäisestä Trine 2:sta siinä, että ohjaus on sovitettu Wii U:n Gamepadille ja mukaan on pakattu sekä PC:n Goblin Menace -lisäosa että yksinomaan Wii U:lle suunniteltu Dwarven Caverns -kenttä. Katso alta pelin julkaisutraileri.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Trine 2: Director's CutScore

Trine 2: Director's Cut

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Suomalaisen Frozenbyten sankarikolmikko loikkii nyt myös Wii U:n ruudulla, yhtenä ensimmäisistä laitteen latauspeleistä.Ladataan seuraavaa sisältöä