Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Guilty Gear: Strive

TSM: n Leffen on Evo Guilty Gear: Strive voittaja

Voitettuaan ONi: n NBNHMR: n suuressa finaalissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun Evo 2023 on kirjoissa, voimme raportoida, kuka on nimetty turnauksen Guilty Gear: Strive voittajaksi. Uuvuttavan ottelusarjan ja toiminnantäyteisen finaalin jälkeen TSM:n "Leffen" onnistui voittamaan ONi:n "NBNHMR:n" tullakseen kruunatuksi uusimmaksi mestariksi.

Kaiken kaikkiaan koko turnauksen ja Arc World Tour: n aikana Leffen onnistui ansaitsemaan 145 pistettä, mikä nosti hänet lähes 90 pistettä toiseksi sijoittuneen NBNHMR: n edelle.

Kun tarkastellaan pelkästään Leffenin ja NBNHMM:n välistä suurta finaalitapahtumaa, Leffen voitti NBNHMR:n 3-0 ja vei tapahtuman. Tämän tuloksen myötä Leffen on voittanut toisen Evo-mestaruutensa, sillä hän voitti edellisen kerran Super Smash Bros. Melee-tapahtuman vuonna 2018.

Guilty Gear: Strive

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Lauantain arviossa Guilty Gear: Strive

Lauantain arviossa Guilty Gear: Strive

UUTINEN. Kirjoittaja Tero Kerttula

Guilty Gear: Strive on jo kaupoissa ja saanut ainakin myyntien osalta positiivisen vastaanoton puoleensa. Vaan miten on, kelpaako yksinkertaistettu tuote kokeneelle...Ladataan seuraavaa sisältöä