Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft kertoo yksityiskohdat Rainbow Six: Siege:n Copenhagen Majorista

Turnaus järjestetään huhtikuun lopusta alkaen, ja siinä on 750 000 dollarin palkintopotti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Noin kuukauden kuluttua järjestetään vuoden 2023 Rainbow Six: Siege-kalenterin ensimmäinen Major. Turnaus järjestetään Kööpenhaminassa, Tanskassa, 24. huhtikuuta - 7. toukokuuta, ja siinä on live-yleisöfinaalit 5.-7. toukokuuta.

Mutta kun turnaus on melkein täällä, Ubisoft on nyt jakanut joukon lisätietoja tapahtumasta, mukaan lukien sen alkeellinen aikataulu, palkintopotti, paikka ja paljon muuta.

Nykyisessä aikataulussa ensimmäinen pelivaihe alkaa 24. huhtikuuta ja kestää kolme päivää, ja tässä nähdään 16 joukkuetta, jotka kilpailevat ryhmähaarukassa, kaikki ennen kuin toinen vaihe järjestetään 29. huhtikuuta - 3. toukokuuta, mikä on pudotuspelihaarukka kahdeksan finalistijoukkueen määrittämiseksi. Tämän jälkeen on finaalivaihe 5.-7. toukokuuta.

Muussa tapauksessa meille kerrotaan, että tapahtumassa on 750 000 dollarin palkintopotti ja se järjestetään Forum Copenhagen:ssa, jossa fanit kerääntyvät live-osuudelle.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä