Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft tekee yhteistyötä BLAST:n kanssa uutta maailmanlaajuista Rainbow Six Siege -rataa varten

Se rakennetaan yhdeksän ainutlaatuisen alueen ympärille ja johtaa Six Invitationaliin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä BLAST:n kanssa tukeakseen ja kasvattaakseen Rainbow Six: Siege-kilpailukenttää tulevaisuudessa. Turnauspiiri, joka tunnetaan nimellä BLAST R6, käynnistyy 6. maaliskuuta viikolla, ja se jaetaan yhdeksälle ainutlaatuiselle alueelle, mukaan lukien Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Latinalainen Amerikka, ja siinä on kaksi Majors ennen vuosittaista Six Invitational.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että Stage 1 kestää toukokuuhun asti, jolloin vuoden ensimmäinen Major pidetään Kööpenhaminassa. Rata jatkuu pian sen jälkeen ja jatkuu, kunnes Stage 2 päättyy marraskuussa yhdysvaltalaisella Major:lla. Sitten piiripeli piristyy pian, ennen helmikuun 2024 Six Invitational:a, joka pidetään Brasiliassa.

Itse Majors jaetaan kolmeen vaiheeseen, joissa yhteensä 24 joukkuetta kilpailee jokaisessa tapahtumassa osuudesta 750 000 dollarin palkintopotista. Joukkueet pisteytetään niiden esityksistä Majors:ssa, ja nämä pisteet lasketaan sen mukaan, onko joukkue oikeutettu Six Invitational:een.

Mitä tulee BLAST R6:n katselupaikkaan, kun se alkaa ensi kuussa, voit seurata toimintaa täällä.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä