Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Vain kahdeksan joukkuetta kilpailee LCS:ssä vuonna 2024

Alas 10: stä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina on pyörinyt muutamia huhuja, että Riot Games tutki vain kahdeksan joukkueen kilpailemista League of Legends Championship Series:ssa vuonna 2024, ja nyt se on todella vahvistettu.

Riot Games:n esports-presidentti John Needham on julkaissut lausunnon, joka erityisesti vahvistaa ja käsittelee sitä, miksi tämä muutos tehdään.

"Vuonna 2024 LCS on 8 joukkueen liiga, koska teimme yhteisen päätöksen Golden Guardiansin ja Evil Geniusesin kanssa poistua LCS:stä. Tämä muutos antaa meille mahdollisuuden olla paljon joustavampia, kun valmistaudumme uudistamaan liigaa tulevaa menestystä varten. Teimme tämän muutoksen ennen vapaata toimijuutta, joka alkaa tänään, jotta vaikutuksen kohteena olevat pelaajat voivat etsiä mahdollisuuksia muissa joukkueissa tai liigoissa.

Epäilemättä Riot haluaa palata 10 joukkueen muotoon vuonna 2025, mutta tämä muutos merkitsee viimeisintä vaikeuksissa olevan LCS:n murheiden sarjassa.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä