Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Champions Tour palaa 20. helmikuuta EMEA-faneille

Varsinainen maailmanlaajuinen aloitus oli muutama päivä aikaisemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on paljastanut tarkan päivämäärän, jolloin kausi 2024 Valorant Champions Tour alkaa. Amerikan liigan on määrä alkaa 16. helmikuuta, ja lisää alueellisia liigoja seuraa seuraavina päivinä: Tyynenmeren alue on asetettu 17. helmikuuta, EMEA 20. helmikuuta ja Kiina 22. helmikuuta. Tämä kaikki merkitsee Kickoff Tournament -tapahtuman alkamispäivää, jolloin kaksi joukkuetta kullakin alueella taistelee paikasta kevääksi suunniteltuun Masters Madrid -tapahtumaan.

Toisin kuin jotkut muut esportsit, Valorant ei ala liigamuodolla. Se alkaa jälleen pudotuspelikaaviolla, jossa kunkin alueen joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan selviytymisestä ja etenevät tasaisesti lohko-, play-in- ja playoffs-haarukan läpi. Kaksi pudotuspelien finalistia saavat Masters Madridin liput.

Tämän turnauksen ja Madridin Masters tapahtuman jälkeen VCT:n Stage 1 järjestetään huhtikuusta toukokuun alkuun. Tämän turnauksen kunkin alueen kolme parasta joukkuetta suuntaavat Masters Shanghain tapahtumaan. Stage 2 jatkaa sitten tuon Masters turnauksen jälkeen, jolloin kunkin alueen neljä parasta joukkuetta saavat paikan Champions -tapahtumaan ja Season Playoffs -tapahtumaan, jossa on jälleen tarjolla sijoitus ja lopulta oikeus tulla kutsutuksi maailmanmestariksi.

Katso vuoden 2024 osallistuvat VCT-joukkueet alta.

Valorant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.Ladataan seuraavaa sisältöä