LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Overwatch 2

   Vancouver Titans eroaa päävalmentaja Dpein kanssa

   Toisen kurjan kauden jälkeen Overwatch League -joukkue tekee joitain johtamismuutoksia.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Siitä lähtien, kun se aloitti kautensa, jolloin Vancouver Titans oli yksi Overwatch Leaguen parhaista joukkueista, franchising ei ole onnistunut toistamaan tätä menestystä melkein missään määrin. Parin viime kauden aikana joukkue on istunut jatkuvasti tynnyrin pohjalla, eikä vuosi 2022 ollut erilainen. Siksi ei ole todellinen yllätys, että joukkue haluaa tehdä joitain muutoksia, ja tämä kaikki alkaa päävalmentajasta.

   David "dpei" Pei on vapautettu tehtävistään joukkueen päävalmentajana, ja Titans julkaisee seuraavan lausunnon Twitterissä.

   "David liittyi seuraamme erittäin vaikeana aikana kaudella ja nosti meidät ylös näkemyksellään ja asiantuntemuksellaan. Arvostamme kovaa työtä, jota hän teki päävalmentajanamme tällä kaudella. Kiitos & kaikkea hyvää eteenpäin."

   Ei ole mainintaa siitä, mihin Dpei on menossa seuraavaksi tai samoin kuka Titans katsoo hänen korvaajakseen, mutta toivottavasti joukkue pystyy selvittämään joitain asioita pelastaakseen itsensä toiselta kaudelta sarjataulukon pohjalla.

   Overwatch 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä