Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vedonvälittäjät näyttävät uskovan, että Overwatch League palaa ensi vuonna

Kertoimet puoltavat tuottoa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koska Activision Blizzard on epävarma Overwatch League:n tulevaisuudesta ja jotkut joukkueet näyttävät jopa ottavan 6 miljoonan dollarin irtisanomismaksun, kuulostaa siltä, että tämä on OWL:n viimeinen kausi. Mutta vedonvälittäjät eivät ole samaa mieltä.

Kuten Dexerto raportoi, vedonlyöntiyritys Unikrn Esports on julkaissut kertoimensa Overwatch League:n paluulle tai lopettamiselle, ja tällä hetkellä kertoimet ovat seuraavat:


  • 1.36 palautusta varten

  • 2.80 irtisanomista varten

Tämä tarkoittaa sitä, että ansaitset enemmän rahaa, jos lyöt vetoa Overwatch League:n lopettamista ja sulkemista vastaan, mikä viittaa siihen, että vedonvälittäjät uskovat, että joukkueet pyrkivät pysymään OWL:ssa ja jatkamaan franchising-liigan pyörittämistä tarjotuista ostoista huolimatta.

Mitä luulet Overwatch League:lle tapahtuvan tämän kauden jälkeen?

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä