Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rocket League

Versio1 ovat Gamers8 Rocket League voittajat

Joukkue voitti Rule One -säännön ja voitti 2 miljoonan dollarin turnauksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamers8-festivaali Saudi-Arabian Riadissa on päättynyt. Kuukausien kilpailun jälkeen, joka jakautui useisiin peleihin, finaalitapahtuma päättyi viikonloppuna, ja tämä oli vuoden 2023 Gamers8 Rocket League-turnaus, jossa joukkueet taistelivat 2 miljoonan dollarin palkintopotista.

Nyt kun tapahtuma on päättynyt, voimme lisätä, että Version1 on nimetty tapahtuman uusiksi voittajiksi onnistuttuaan estämään Rule One ja Team BDS viemään kotiin leijonanosan megarahapalkinnosta.

Tämän lisäksi Version1:n "BeastMode" on saanut myös turnauksen MVP:n kunnian, mikä osoittaa entisestään organisaation hallitsevan aseman tapahtumassa.

Mitä tulee kilpailukykyiseen Rocket League seuraavaan, kaikkien katseet ovat kaudella 2023-24, joka todennäköisesti alkaa tulevina kuukausina.

Rocket League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Rocket LeagueScore

Rocket League

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Psyonixin peli on mainio yhdistelmä jalkapalloa ja autolla kaahailua.Ladataan seuraavaa sisältöä