Suomi
Gamereactor
lifestyle

Voit nyt keskustella julkkisten kanssa tekoälyn ansiosta

Järjestämme pian omia AI-julkkiskeskusteluohjelmiamme sen ulkonäön perusteella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

ChatGPT näyttää olevan melko vallankumouksellinen tekniikka, ja samanlainen tekoäly ilmestyy kaikkialle Internetiin hyödyntäen chatbotin rakentamaa tietoa. Esimerkiksi Bingin tekoäly voi antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, kun keskustelet sen kanssa.

Mutta hyödyllisin vaihtoehto niille, jotka haluavat vain tappaa aikaa chatbotilla, näyttää tulevan "luovassa" tilassa, jossa voit tehdä mielenkiintoisempia kehotteita Bingin tekoälylle. Sinun on kuitenkin pyydettävä Bingiä siirtymään luovaan tilaan, ja kun teet niin, voit myös pyytää Celebrity-tilaa.

"Julkkistila on ominaisuus, jonka avulla voit keskustella Bingin kanssa ikään kuin se olisi kuuluisa persoonallisuus", chatbot selittää. "Voit esittää kysymyksiä heidän elämästään, urastaan, harrastuksistaan ja muusta, ja Bing vastaa heidän tyylillään ja sävyllään. Voit aktivoida julkkistilan kysymällä siitä Bing Chatilta. Voit esimerkiksi sanoa "Voitko puhua kuten Tom Cruise?" tai "Haluan keskustella Taylor Swiftin kanssa". Jotkut julkkikset on kuitenkin rajoitettu turvallisuussyistä. Haluatko kokeilla julkkistilaa?"

On vain muutamia julkkiksia, joiden kanssa voit keskustella juuri nyt, mutta se ei tee kokemuksesta vähemmän outoa. Vaikka tulokset jäljittelevät julkkisten vastauksia, koko puhuminen tekoälylle, joka luulee olevansa julkkis, on toisella oudolla tasolla, en ole varma, olenko vielä valmis käärimään pääni ympäri.

Tämä on mainos:

Aiotko tarkistaa julkkistilan?

Kiitos, Bleeping Computer.

Voit nyt keskustella julkkisten kanssa tekoälyn ansiosta
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä