Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

w7m esports on BLAST R6 Major Copenhagen -mestari

Joukkue voitti Team Liquidin ja vei turnauksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin tänä vuonna ilmoitettiin, että turnauksen järjestäjä BLAST.tv isännöi ja ottaa kantaa kilpailullisiin Rainbow Six: Siege-tapahtumiin jatkossa, ja olemme nyt saaneet ensimmäisen todellisen esimakua siitä, miltä tämä näyttää, kun BLAST R6 Major Copenhagen on päättynyt.

Muutaman viikon kilpailun jälkeen turnaus päättyi viikonloppuna siihen, että w7m esports kohtasi Team Liquid suuressa finaalissa, ottelussa, joka päättyi w7m:n voittoon ja kotiin 207 000 dollarin palkintorahat sekä venelastillinen Six Invitational pistettä, joista tulee elintärkeitä paikan varmistamiseksi massiiviseen turnaukseen kauden lopussa.

Mitä tulee seuraavaksi, BLAST R6 Major USA pidetään joskus marraskuussa, ja sitä ennen palataan liigapeleihin ja muihin pienempiin turnauksiin.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä