Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

w7m esports ovat Rainbow Six: Siege Atlanta Major -mestareita

Joukkue voitti LOS: n viime yön suuressa finaalissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailukauden 2023/24 Rainbow Six: Siege viimeinen Major-turnaus on päättynyt. Nähtyämme maailman parhaiden joukkueiden suuntaavan Atlantaan, Yhdysvaltoihin, saadakseen mahdollisuuden voittaa leijonanosan 750 000 dollarin palkintopotista ja saada suuren määrän Six Invitational pisteitä, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä paikan varmistamiseksi Six Invitational:ssä vuoden 2024 alussa, meillä on nyt voittaja, josta raportoida.

Onnistuttuaan pudottamaan Geekay Esports ja G2 Esports neljännes- ja välierissä, w7m esports on myös onnistunut voittamaan LOS:n suuressa finaalissa ja vakiinnuttamaan itsensä tämän hetken parhaaksi Rainbow Six joukkue maailmassa.

w7m:llä on nyt valtava haaste kääntää tämä menestys maailmanmestaruuskilpailuksi, kun se kilpailee Six Invitational 2024 -kilpailussa, joka pidetään Sao Paulossa 13.–25. helmikuuta.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä