Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

14th Doctor on hyvin, hyvin tuttu

Tardisilla on uusi palaava vuokralainen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Jodie Whittaker luopui Doctor Whon tohtorin tehtävästä ja että Ncuti Gatwanin oli määrä astua rooliin tulevaisuudessa. Mutta Whittakerin viimeisen ulostulon jälkeen tapahtui jotain melko yllättävää, sillä BBC on varannut ylimääräisen tohtorin virkaan ennen kuin Gatwa ottaa ohjat.

Spoilerivaroitus kaikille, jotka eivät ole nähneet Doctor Whon uusinta jaksoa!

14th Doctor on hyvin, hyvin tuttu

Kun Whittakerin 13. tohtori uudestisyntyi, rooliin astui David Tennant. Hänestä tuli 14. Dr. Who, toistaen näin roolin, josta hän on tullut erittäin kuuluisaksi ollessaan 10. tohtori.

Kommentoidessaan BBC Newsille Tennant on puhunut palaamisesta takaisin rooliin enemmän kuin pelkässä cameo-roolissa virallisena Dr. Whona, ja hän esiintyy kolmessa kokonaisessa jaksossa, joiden ensi-ilta on vuonna 2023.

"Ihanaa päästä palaamaan johonkin, joka oli niin ihanaa, onnellista ja merkittävää aikaa elämässäni." Tennant jatkoi: "Siirryin siitä eteenpäin koko tunteiden sekoituksella, ja joitakin niistä ovat suru ja katuminen. Joten se, että pystyin tarkastelemaan sitä uudelleen ja saamaan nautintoa toisen kerran, oli täydellistä iloa alusta loppuun."

Kun Gatwa ottaa tehtävän haltuunsa ja hänestä tulee 15. Dr. Who: tästä odotamme saavamme lisää tietoa marraskuussa 2023.

14th Doctor on hyvin, hyvin tuttu


Ladataan seuraavaa sisältöä