Suomi
Gamereactor
uutiset
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

20 Switch-peliä myynyt yli miljoona kappaletta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Donkey Kong Country: Tropical Freeze julkaistiin alunperin Wii U:lle vuonna 2014, mutta Switchille se saapui viime vuonna. Nyt on selvinnyt, että peliä on myyty yhteensä yli neljä miljoonaa kappaletta.

Asia ilmenee Nintendon raportista yhdeksän kuukauden jaksolle, joka päättyi 31. joulukuuta 2018. Switch-versiota myytiin yhteensä 2,08 miljoonaa kappaletta, ja Wii U -versio myi 1,98 miljoonaa. Wii U -version lukemista muistutti Reset Era.

Toinen mielenkiintoinen tieto on se, että 20 Switchin peliä on myynyt yli miljoona kappaletta viimeisen yhdeksän kuukauden aikana. Mukana tässä joukossa ovat muun muassa Super Smash Bros. Ultimate, Pokemon Let's Go Pikachu/Eevee, Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario Tennis Aces, Kirby Star Allies, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Nintendo Labo Variety Kit ja Captain Toad: Treasure Tracker.

Niin sanotuista ulkopuolisten kehittäjien peleistä miljoonamyynteihin ovat yltäneet Octopath Traveler ja Minecraft. Muiksi miljoonamyyjiksi veikataan pelejä Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ja FIFA.

HQ
HQ
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä