Suomi
Gamereactor
laitearviot

Acer Predator XB271HU

Testissä Predatorin näyttö XB271HU

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Usein monitorit tarjoavat tietynlaisia "speksejä", joilla vedotaan ennen kaikkea tietynlaisiin teknologisiin eläimiin. Ajoittain vastaan tulee kuitenkin tuote, joka mainostaa itseään kokonaisena pakettina. Nyt testissä on juuri tällaisena itseään mainostava Acer Predator XB271HU.

HQ

XB271HU on 27" pelinäyttö, jossa on IPS-paneeli resoluutiolla 2560x1440 ja lisäksi 144Hz G-Syncillä. Hintaa on riittävästi, mutta muihin vastaaviin vaihtoehtoihin verrattuna sitä ei ole liikaa.

Acer Predator XB271HU

On mainittava, että muotoilu ja ulkonäkö ovat tietynlaista tyyliä, joka ei sovellu kaikille. Punainen metallinen jalka, hieman lapsenomainen Predator-logo ja takana oleva muovi muistuttavat kaikki takavuosien Alienwaresta. Predatorin näyttö on samaan aikaan sekä tukeva että joustava, ja näyttöä voi kääntää 30 astetta kumpaankin suuntaan, korkeutta voi säätää ja katsomiskulmaa kääntää eteen ja taakse 40 asteen verran.

Namiskat ovat identtiset XB321HK:n kanssa, mikä ei ole hyvä asia. Mukana on yksi DisplayPort ja yksi HDMI-paikka. G-Syncia varten näytön voi ylikellottaa lukemasta 144h Hz tasolle 165 Hz. HDMI:llä taso on lukittu 60 Hz. Mukana on neljä USB 3.0 -paikkaa, ja lopuksi vielä 3,5 mm pistokepaikka. Ultra Low Motion Blur on mukana, joka valitettavasti merkitsee ei-niin-korkeaa virkistystaajuutta.

Tämä on mainos:
Acer Predator XB271HU

XB271HU loistaa siellä, missä sillä on merkitystä, eli teknisessä suoriutumisessa. Peleissä Battlefield 1, Project Cars 2 ja Counter-Strike: Global Offensivessa resoluutiolla 2560x1440 ja 144Hz ja käytännössä kokonaan ilman ruudun repeilyä. Vasteaika on tosin hieman pidempi eli 4 ms. TN-paneelilla vasteajan saa pienennettyä lukemaan 1 ms.

XB271HU tekee sen minkä lupaa. Muotoilu ei välttämättä vetoa kaikkiin, mutta loistavaa visuaalista kokemusta halajaville kyseessä on hyvä valinta.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä