Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
laitearviot

Acer Predator XB321HK

Kaikki suuret näytöt eivät ole kaarevia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Saattaa tuntua hyvältä ajatukselta hankkia kaareva näyttö, mikäli haluaa kokoa enemmän kuin 27". Tällöin ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua ei-niin-kovin voimakastehoinen näyttö, jolloin käyttökokemus on kaikkea muuta kuin optimaalinen. Sama kehno laatu ilmenee myös silloin, jos haluaa pelata PS4:llä, Switchillä tai Xbox Onella. Tämä jos mikä harmittaa silloin, kun on laittanut näyttöönsä runsaasti rahaa kiinni.

HQ

Toisin sanoen markkinoilla on vielä kysyntää litteille ja suurikokoisille pelinäytöille, ja tähän tarpeeseen vastaa Acerin Predator XB321HK. Kyseessä on paikoin jopa vanhan koulukunnan teknologiaa kilpailijoihin verrattuna. Tarjolla on 32" näyttö, 4K IPS ja Nvidia G-Sync. Korkea hinta saattaa olla seurausta nimenomaan erinäisistä lisenssimaksuista.

Acer Predator XB321HK

XB321HK kuuluu Predator-mallistoon, joka puolestaan on eräs erottuvimmista saatavilla olevista näytöistä. Kulmikas ja ajoittain lapsenomainen muotoilu saavat näytön ainakin erottumaan. Korkeutta voi säätää 12 cm verran, ja näyttöä voi kevyesti kallistaa eteen ja taakse. Pystysuuntaan kääntäminen ei käy päinsä, mutta mitäpä sellaisella tekisikään, kun näyttö on niin suuri.

Harmillisesti takaosan röörit ovat rajalliset. Yksi HDMI 1.4 -paikka, ja yksi DisplayPort 1.2. 60 Hz:iä varten on pakko käyttää DisplayPortia. Lisäksi on pakko käyttää G-Syncia, mikäli koneesta puuttuu tehokas Nvidia-näytönohjain. Lisäksi mukana on kaksi USB 3.0 -paikkaa. Vasteaika on 4 ms, mutta sitä ei normaalissa käytössä noteeraa huonona asiana. Värit ja niiden syvyys ovat todella vaikuttavaa katsottavaa.

Tämä on mainos:
Acer Predator XB321HK

Harmillisesti kaikki ei kuitenkaan ole mahtavaa ja ihanaa, sillä asetuksien muuttaminen tehdään edelleen näytön takana olevilla namiskoilla, eikä se ole mitenkään itsestään selvä operaatio. Takana on kaksi DTS-kaiutinta, ja ne suuntaavat ääntä myös taaksepäin. Näin saadaan hieman palloileva kokemus äänimaailmasta.

Tätä kirjoitettaessa näytöllä on hintaa 1260 euroa, mikä on tällaisesta näytöstä kohtuullinen hinta. Täysin varauksetta ei tuotetta kuitenkaan voi suositella.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä